DETOX: 3 dagen lief voor je lijf met sappen, smoothies & plantaardig eten

Vanaf vandaag kun je voor € 9,50 een kant-en-klaar Detox plan bestellen bij Personal Foodcoaching! In dit uitgebreide dossier vind je alle richtlijnen (inclusief dagmenu’s en een boodschappenlijstje) voor een 3 dagen durende detox. Daar komen ook 2 afbouw- en 2 opbouwdagen bij. In totaal moet je dus rekenen op 7 dagen.

Detoxen met alleen maar sapjes vind ik niet verantwoord; je stofwisseling en spijsvertering raken hiervan in de war en in sapjes alleen zit onvoldoende energie. Vandaar dat ik deze mildere aanpak heb samengesteld waarbij je wél blijft eten.

Waarom dan toch detoxen? Een detox is hét ideale moment om je lijf de aandacht te geven die het verdient en even terug te komen bij jezelf. Vaak rennen we van hot naar her, hebben onze handen vol aan ons vaak drukke en hectische leven; goed voor ons lijf zorgen schiet er dan nog wel eens bij in. Een detox zorgt ervoor dat je even moet stilstaan bij hoe je je voelt en hoe je je lichaam voedt.

Een detox is daarnaast ook een perfect startpunt om gezonder te gaan eten; zie het als een ‘reset’ voor je eetgewoontes. Ook mentaal kan een detox goed doen; tijd voor jezelf en toekomen aan bijvoorbeeld dat ene goede boek dat je al tijden wilt lezen, kan wonderen doen voor je gemoedstoestand. Gedurende deze dagen verandert je smaak namelijk en zul je na de detox eerder de voorkeur geven aan verse, lichte, gezonde & plantaardige voeding.

De ondersteunende recepten in dit dossier bevatten daarnaast stuk voor stuk ontgiftende en ontstekingsremmende voedingsmiddelen zoals koriander, avocado, zeekraal, biet, kurkuma en gember, die een weldaad voor je lichaam zijn. De kant-en-klare dagmenu’s bestaan uit verse groente-sappen*, smoothies en plantaardige salades & soepen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Veel gehoorde resultaten van een milde detox zijn vaak méér energie, ‘rust’ in je hoofd, ontspannen zijn en een stralende huid. Het is de perfecte voorbereiding voordat je start met het 4-wekenplan Puur Gezond & Stralend.

Je bestelt de detox gemakkelijk door een e-mail te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl onder vermelding van ‘Detox’.

 

*Heb je geen juicer of sapmachine? Wellicht kun je er een lenen uit je omgeving of vervang de saprecepten door sapjes die je bij een juice-bar haalt of haal flessen groentesap bij de EkoPlaza of een natuurwinkel. Een blender is ook handig voor het maken van smoothies maar daar zou je ook een staafmixer voor kunnen gebruiken.

Let op! Deze detox is niet geschikt voor zwangere vrouwen, zieken, mensen met een eetstoornis of mensen met ondergewicht.

 

 

4 gedachtes over “DETOX: 3 dagen lief voor je lijf met sappen, smoothies & plantaardig eten

  1. Pingback: Hoe overleef je de feestdagen? |

  2. Pingback: Aanbieding Puur Gezond & Slank + Detox Dossier |

  3. Pingback: Veggie omelet + aanbieding |

  4. Pingback: Go to green smoothie |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s