Aanbieding Puur Gezond & Slank + Detox Dossier

Heb je geen idee meer wat gezonde voeding is? Zie je door de bomen het bos niet meer en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of wil je even de cirkel van minder gezond eten doorbreken?

Om 2016 fris & fruitig te beginnen heb ik een leuke actie voor jullie! Je krijg vanaf vandaag tot en met dinsdag 5 januari een gratis Detox-dossier ter waarde van €9,50 als je het 4-wekenplan ‘Puur Gezond & Slank’ besteld. Voor maar €19,50 heb je nu dus het Detox-dossier én het 4-wekenplan in huis!

Het ‘Puur Gezond & Slank’ dossier heeft al veel cliënten naar een gezondere & slankere versie van zichzelf geleid; lees hier enkele ervaringen. Bij dit plan krijg je nu dus tot en met 5 januari een Detox Dossier gratis. Een ideale combinatie! Start bijvoorbeeld met het Detox-dossier om even extra lief voor je lijf te zijn en ga dan verder met het 4-wekenplan. Zo bouw je aan een blijvend gezond eetpatroon dat past bij jouw leven en behoeftes.

Even wat meer informatie over de dossiers: 

Detox

In dit kant-en-klare Detox plan vind je alle richtlijnen (inclusief dagemenu’s en een boodschappenlijstje) voor een 3 dagen durende Detox. Daar komen ook 2 afbouw- en 2 opbouwdagen bij. In totaal moet je dus rekenen op 7 dagen.

Detoxen met alleen maar sapjes vind ik niet verantwoord; je stofwisseling en spijsvertering raken hiervan in de war en in sapjes alleen zit onvoldoende energie. Vandaar dat ik deze mildere aanpak heb samengesteld waarbij je wél blijft eten.

Een detox is een ideaal startpunt wanneer je gezonder wil gaan eten of oude patronen wil doorbreken maar ook om jezelf even wat meer liefdevolle aandacht te geven. Hier lees je meer over het Detox plan.

Puur Gezond & Slank

‘Puur Gezond & Slank’ staat boordevol tips, recepten en richtlijnen zodat je meteen kunt starten met jouw nieuwe eetpatroon. In deze vier weken krijg je alle tools in handen die je nodig hebt op weg naar een gezondere en slankere versie van jezelf en leer je ook hoe je dit vast kunt houden. ‘Puur Gezond & Slank’ is een zeer compleet plan dat is ingedeeld in 3 fases. In het ‘Puur Gezond & Slank’ dossier vind je onder andere:

-zeer uitgebreide richtlijnen, uitleg en voorbeelden die je zullen ondersteunen tijdens de 4 weken
-een zeer uitgebreide voorraadlijst
-veel tips; ook voor het mentale aspect zoals emotie-eten en doorzetten
-tips voor vegetariërs
-25 gemakkelijke en smakelijke recepten ter ondersteuning; deze recepten zijn niet op mijn website te vinden. Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suiker, gluten, tarwe, koemelk, -E-nummers & transvetten. Daarnaast zijn de recepten veelal ‘lowcarb’.
-mijn 12 gouden regels
-praktische tips om jouw 4 weken tot een succesvol einde te brengen
-leuke en interessante food facts
-mijn tips voor het samenstellen van de perfecte (groene) smoothie of salade
-mijn tips om met een gerust hart uit eten gaan
-houvast en advies voor na de 4 weken
en nog veel meer….

Je besteld dit maar liefst 33-pagina’s tellende dossier + (tijdelijk) gratis detox dossier door een mailtje te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl onder vermelding van ‘actie 2016’. Na betaling ontvang je de dossiers in de vorm van PDF-bestanden per mail.

Ben jij er klaar voor om je eetpatroon (blijvend) aan te pakken & 2016 goed te beginnen? Stuur me dan een mailtje!

 

Voorkant (blanco)

Een gedachte over “Aanbieding Puur Gezond & Slank + Detox Dossier

  1. Pingback: Spelt appelflappen |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s