About

Welkom op mijn website! Ik ben Marianne Elfrink (1990), de persoon achter Personal Foodcoaching. Ik heb mijn opleiding tot natuurvoedingsdeskundige succesvol afgerond en ik ben in augustus 2012 mijn praktijk in foodcoaching begonnen in Nijmegen. Naast mensen helpen op hun reis naar een gezonder eetpatroon houd ik mij bezig met food-fotografie, food styling & recept-ontwikkeling van gezonde (maar vooral lekkere) recepten.

Mijn interesse in voeding komt voort uit mijn persoonlijke strijd met de kilo’s. Als kind al was ik te zwaar, wat als tiener alleen maar erger werd. Ik heb ontzettend veel verschillende dieten & eetstijlen geprobeerd; van Sonja Bakker, dokter Frank tot de adviezen van het Voedingscentrum maar altijd zonder (blijvend) resultaat. Ook kreeg ik ernstige pijn- en vermoeidheidsklachten door een reumatische aandoening. Jaren later werd ik er door een arts op gewezen dat mijn voedingspatroon wel eens een mede-oorzaak van mijn gewichts- en gezondheidsproblemen kon zijn. Langzaam maar zeker begon ik mijn eetpatroon te wijzigen: light-producten, pakjes & zakjes, vetvrij, veel brood, 0% vet drinkyoghurt en suiker maakten plaats voor écht eten: verse groenten, fruit, noten, zaden, gezonde vetten en eiwitten van goede kwaliteit. Mijn gezondheidsklachten verminderden drastisch en ik verloor ook nog eens ruim 15 kilo. Mijn interesse was gewekt: ik begon er steeds meer over te lezen en besloot er een studie over te volgen en zo van mijn passie mijn werk te maken.

Belangrijk in mijn praktijk en recepten is dat eten vooral leuk en lekker blijft; niet kauwen op een droog blaadje sla en een wortel. Door anders naar voeding te kijken en te kiezen voor voeding die voedt in plaats van alleen maar vult, is er winst te behalen op veel fronten. Pure & natuurlijke voeding, dus zonder pakjes en zakjes staat centraal.  Op deze website vind je daarnaast gezonde maar vooral lekkere recepten, informatie over voeding, tips & tricks die stuk voor stuk aansluiten bij de adviezen & visie van Personal Foodcoaching. Meer over mijn filosofie lees je hier.

De meeste recepten op deze blog zijn glutenvrij, (geraffineerde) suikervrij, koemelkvrij en passen meestal binnen een vegan/oervoeding lifestyle (hoewel ik zelf geen stroming strict volg of dit adviseer); soms met vlees of vis maar ook vaak vegetarisch of helemaal vrij van dierlijke producten. Daarnaast vind je recepten & extra inspiratie op de facebookpagina & instagram account van Personal Foodcoaching. Wil je persoonlijke begeleiding (eventueel via e-mail) bij het veranderen van je eetpatroon? Ben je op zoek naar een food fotograaf of recept-ontwikkelaar? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op, ik help je graag op weg!

 

Copyright, Photos, text and recipes copyright © Personal Foodcoaching/Marianne Elfrink.

IMG_1415

Advertenties

5 gedachtes over “About

  1. Pingback: Anti-dieet dag | Personal Foodcoaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s