Anti-dieet dag

Vandaag is het anti-dieet dag! Persoonlijk had ik er nog nooit van gehoord maar ik vind het een mooie gelegenheid om stil te staan bij al het dieet-leed waar veel vrouwen (en mannen) dagelijks mee geconfronteerd worden.

Kom jij ook niet uit de cirkel van dieten? Ben je altijd op dieet (en dus in gevecht met jezelf) maar zie je geen resultaat? Probeer dan eens over te gaan op natuurlijke voeding; voeding zonder pakjes, zakjes, toegevoegde suiker of ladingen E-nummers.

Ga zelf weer de keuken in en bereid je maaltijden van verse & pure ingrediënten; zo geef je je lichaam wat het écht nodig heeft! Door je daarnaast niet op de weegschaal te focussen (gewoon uit het raam gooien dat nare ding!) maar op je gezondheid, ontwikkel je een duurzaam eetpatroon waarin heus ook ruimte is voor minder gezonde momentjes op zijn tijd. Het draait allemaal om balans.

Zelf heb ik ook jarenlang allerlei diëten geprobeerd: van Sonja tot dr. Frank. Aan het begin van elke poging was ik vol goede moed, ontzettend gemotiveerd en vol vertrouwen om na een paar weken (of soms dagen) als een hoopje ellende te eindigen. Ik was boos op mezelf en teleurgesteld omdat ik het weer niet had ‘volgehouden’ en de weegschaal vaak nog meer aangaf dan toen ik begon. Gelukkig ben ik al een aantal jaren uit de ban van diëten! Hier lees je meer over mijn strijd en hoe ik daar uiteindelijk uit ben gekomen.

Wil jij graag hulp en ondersteuning bij het aannemen van een gezond & blijvend eetpatroon in de vorm van duidelijke handvaten, lekkere (gemakkelijke) recepten en coaching? Hier vind je de verschillende vormen van coaching die ik aanbied.

Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder zodat ook jij nooit meer op dieet hoeft!

love-myself

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s