Mogelijkheden

Puur Gezond & Stralend 5-wekenplan

Dit is een kant-en-klaar 5 wekenplan die je per mail in PFD vorm ontvangt zodat je meteen kunt starten. Hier vind je meer informatie. In dit plan vind je 5 uitgeschreven weekmenu’s met opties voor ontbijt, lunch, snacks en diner allemaal gebaseerd op de filosofie van Personal Foodcoaching. Verder zit het boordevol tips, recepten en richtlijnen zodat je meteen kunt starten met jouw nieuwe eetpatroon. Je kunt kiezen of je het plan met of zonder begeleiding wilt volgen. Je ontvangt het plan door mij een mail te sturen (marianne@personalfoodcoaching.nl) en daarbij aan te geven dat je het plan graag (eventueel met begeleiding) wilt ontvangen.

E-Foodcoaching

Dit is foodcoaching op afstand. Handig wanneer je niet veel tijd hebt, of wanneer je ver weg woont. Ik begeleid je dan via e-mail of skype; wat jouw voorkeur heeft. Ik stuur je een intakeformulier en vragenlijst toe. Aan de hand daarvan stel ik een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsplan op gebaseerd op jouw wensen en behoeftes die je per mail toegestuurd krijgt. Ook ontvang je een aantal gezonde maar vooral smaakvolle recepten. Gedurende 6 weken hebben we e-mail contact waarin je vragen kunt stellen en ik eventueel bijsturing kan geven. Als je liever langer begeleiding wilt is dit uiteraard ook mogelijk.

Face2Face coaching (LET OP: face to face kan momenteel niet i.v.m. COVID-19. E-foodcoaching, zie hierboven, is hier een mooi alternatief voor. Ik help je graag op afstand!) 

Dit is foodcoaching bij mij in de praktijk in Zutphen (of in overleg bij jou thuis). Na een uitgebreid intake-gesprek maak in een plan van aanpak en stippelen we samen de gewenste begeleiding uit. Tussentijdse begeleiding via e-mail of telefoon is ook mogelijk. Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsplan vol informatie en recepten die voor jou van toepassing zijn. De duur van de begeleiding verschilt van persoon tot persoon en gaat altijd in overleg.

Overige mogelijkheden

Passen bovenstaande mogelijkheden niet bij jou en/of je hulpvraag maar wil je wel graag foodcoaching? Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden; er is heel veel mogelijk!

Food fotografie, food styling & recept-ontwikkeling

Recept-ontwikkeling, food fotografie en food styling behoren ook tot de mogelijkheden. Ik ben geen sterrenchef maar de keuken is absoluut mijn favoriete plek. Ik geniet enorm van het creatieve proces van het bedenken van een nieuw (maakbaar en smaakvol) recept, het in de keuken staan en de uiteindelijke presentatie van het eindresultaat en het vastleggen hiervan doormiddel van fotografie (met een spiegelreflexcamera). Deze mogelijkheid sluit goed aan bij bedrijven, winkels of restaurants die op zoek zijn naar verdieping op dit vlak. Sinds oktober 2015 maak ik bijvoorbeeld op regelmatige basis recepten met bijbehorende foto’s voor in de nieuwsbrief en op de website van EkoPlaza Nederland (voorbeelden vind je ook op deze website).  Ook geïnteresseerd? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

logo_1

17 gedachtes over “Mogelijkheden

 1. Pingback: Hoe overleef je de feestdagen? |

 2. Pingback: Herfst stoofpot met pompoen & pastinaak a la Jamie Oliver |

 3. Pingback: DETOX: 3 dagen lief voor je lijf met sappen, smoothies & plantaardig eten |

 4. Pingback: Anti-dieet dag |

 5. Pingback: Eet je hormonen in balans |

 6. Pingback: De lekkerste Kerst recepten |

 7. Pingback: Eet jezelf mooi! | PEELING & HEALING

 8. Pingback: Pindacurry met bloemkool & kikkererwten |

 9. Pingback: Go to green smoothie |

 10. Pingback: Gezond eten duur? |

 11. Pingback: Wat ik eet wanneer ik gestresst of vermoeid ben |

 12. Pingback: Een kijkje in mijn nieuwe huis! |

 13. Pingback: Voeding voor een goede weerstand |

 14. Pingback: 10 tips om koken leuker & gemakkelijker te maken |

 15. Pingback: 10x zomerse smoothies |

 16. Pingback: 8 jaar Personal Foodcoaching + kortingsactie! |

 17. Pingback: Probiotica en een gezonde darmflora |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s