Mogelijkheden

DETOX: 3 dagen lief voor je lijf met sappen, smoothies & plantaardig eten 

In dit kant-en-klare Detox plan vind je alle richtlijnen (inclusief dagemenu’s en een boodschappenlijstje) voor een 3 dagen durende Detox. Daar komen ook 2 afbouw- en 2 opbouwdagen bij. In totaal moet je dus rekenen op 7 dagen.

Detoxen met alleen maar sapjes vind ik niet verantwoord; je stofwisseling en spijsvertering raken hiervan in de war en in sapjes alleen zit onvoldoende energie. Vandaar dat ik deze mildere aanpak heb samengesteld waarbij je wel blijft eten.

Een detox is een ideaal startpunt wanneer je gezonder wil gaan eten of oude patronen wil doorbreken maar ook om jezelf even wat meer liefdevolle aandacht te geven. Het is ook een goede voorbereiding op het 4-wekenplan Puur Gezond & Stralend. Je bestelt het dossier door een mailtje te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl onder vermelding van ‘Detox’. Na betaling ontvang je het dossier in de vorm van een PDF-bestand per mail.

Puur Gezond & Stralend 4-wekenplan 

‘Puur Gezond & Stralend’ is een kant-en-klaar 4-wekenplan dat boordevol tips, recepten en richtlijnen staat zodat je meteen kunt starten met jouw nieuwe eetpatroon. In deze vier weken krijg je alle tools in handen die je nodig hebt op weg naar een gezondere (en slankere) versie van jezelf en leer je ook hoe je dit vast kunt houden. ‘Puur Gezond & Stralend’ is een zeer compleet plan dat is ingedeeld in 3 fases; in het plan wordt opgebouwd naar een blijvend gezond eetpatroon. Stop dus met dieten en ga eten! Dat deze manier van eten vooral héél erg lekker is én bovendien eenvoudig te bereiden; daar heb ik voornamelijk op gelet bij het samenstellen van de richtlijnen en de 27 recepten. Niemand zit immers te wachten op droge blaadjes sla of recepten met ellenlange ingrediënten lijsten; voeding die je lichaam optimaal voedt en daarnaast heerlijk smaakt is wat je in dit document kunt verwachten. Je bestelt dit maar liefst 35-pagina’s tellende dossier door een mailtje te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl onder vermelding van ‘Puur Gezond & Stralend’. Na betaling ontvang je het dossier in de vorm van een PDF-bestand per mail. Ben jij er klaar voor om je eetpatroon (blijvend) aan te pakken? Stuur me dan een mailtje!

E-Foodcoaching

Dit is foodcoaching op afstand. Handig wanneer je niet veel tijd hebt, of wanneer je ver weg woont. Ik begeleid je dan via e-mail of skype; wat jouw voorkeur heeft. Ik stuur je een intakeformulier en vragenlijst toe. Aan de hand daarvan stel ik een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsplan op gebaseerd op jouw wensen en behoeftes die je per mail toegestuurd krijgt. Ook ontvang je gezonde maar vooral smaakvolle recepten. Gedurende 3 weken hebben we e-mail contact waarin je vragen kunt stellen en ik eventueel bijsturing kan geven. Als je liever langer begeleiding wilt is dit uiteraard ook mogelijk.

 

Face2Face coaching

Dit is foodcoaching bij mij in de praktijk in Nijmegen (of in overleg bij jou thuis). Na een uitgebreid intake-gesprek maak in een plan van aanpak en stippelen we samen de gewenste begeleiding uit. Tussentijdse begeleiding via e-mail of telefoon is ook mogelijk. Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsplan vol informatie en recepten die voor jou van toepassing zijn. De duur van de begeleiding verschilt van persoon tot persoon en gaat altijd in overleg.

 

Food fotografie, food styling & recept-ontwikkeling

Recept-ontwikkeling, food fotografie en food styling behoren ook tot de mogelijkheden. Ik  ben geen sterrenchef maar de keuken is absoluut mijn favoriete plek. Ik geniet enorm van het creatieve proces van het bedenken van een nieuw (maakbaar en smaakvol) recept, het in de keuken staan en de uiteindelijke presentatie van het eindresultaat en het vastleggen hiervan doormiddel van fotografie (met een spiegelreflexcamera). Deze mogelijkheid sluit goed aan bij bedrijven, winkels of restaurants die op zoek zijn naar verdieping op dit vlak. Sinds oktober 2015 maak ik bijvoorbeeld op regelmatige basis recepten met bijbehorende foto’s voor in de nieuwsbrief en op de website van EkoPlaza Nederland (voorbeelden vind je ook op deze website).  Ook geïnteresseerd? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

 

logo_1

Advertenties

11 gedachtes over “Mogelijkheden

 1. Pingback: Hoe overleef je de feestdagen? |

 2. Pingback: Herfst stoofpot met pompoen & pastinaak a la Jamie Oliver |

 3. Pingback: DETOX: 3 dagen lief voor je lijf met sappen, smoothies & plantaardig eten |

 4. Pingback: Anti-dieet dag |

 5. Pingback: Eet je hormonen in balans |

 6. Pingback: De lekkerste Kerst recepten |

 7. Pingback: Eet jezelf mooi! | PEELING & HEALING

 8. Pingback: Pindacurry met bloemkool & kikkererwten |

 9. Pingback: Go to green smoothie |

 10. Pingback: Gezond eten duur? |

 11. Pingback: Wat ik eet wanneer ik gestresst of vermoeid ben |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s