Kookworkshop Fotogalerij

Healthy High Tea Workshop 

Op vrijdag 27 februari 2015 heb ik een Healthy High Tea Workshop gegeven als personeelsfeestje voor de afdeling Bureau In- en Externe Betrekkingen op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na een korte uitleg hebben we samen heerlijke zoete en hartige gerechten gemaakt; van quiche en cheesecake tot een brownie met als geheim ingredient zoete aardappel. Alles was suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij zodat iedereen met een gerust hart kon snoepen. Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan met een supermooi eindresultaat als gevolg. Top gedaan iedereen!

 

 

Oergezonde High-Tea 

Op 7 mei 2013 heb ik in samenwerking met Nijmegen Bootcamp een Oergezonde High Tea kookworkshop georganiseerd. We hebben samen heerlijke hapjes gemaakt: van kokostruffels, blauwe-bessen muffins tot brownie met courgette. Allemaal passen ze binnen de richtlijnen van oervoeding; dus zonder granen, zuivel en suiker. Iedereen heeft hard gewerkt en de recepten perfect uitgevoerd. Daarna werd er natuurlijk uitgebreid geproefd en gesmuld van alle gerechten!

 

 

Freya Kookworkshop & Presentatie 

Op zondag 3 november 2013 heb ik een kookworkshop & een presentatie over gezonde voeding gegeven voor de vrijwilligers van stichting Freya. In de presentatie kwam van alles aan bod; van suiker tot de nadelen van brood en welke vetten je het beste kunt gebruiken. Daarna hebben we samen Aziatische pompoensoep en appel-kaneel-cranberry muffins gemaakt. Uiteraard was alles suikervrij, zuivelvrij, glutenvrij & paleo-proof. Het was een geslaagde dag vol eye-openers en lekkere gerechten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s