EkoPlaza Ziekerstraat + leuk nieuws!

In hartje Nijmegen op de Ziekerstraat vind je sinds een maand een gloednieuwe vestiging van Ekoplaza geopend door ondernemer Koen Ketelaars.

Wanneer je mijn website en werkwijze al langere tijd volgt, dan weet je dat ik mijn cliënten altijd zoveel mogelijk biologische voeding adviseer. Dit heeft mijn voorkeur omdat het gezonder is en omdat het op een natuurlijke manier geproduceerd wordt. Zo worden er bij de productie van groenten en fruit geen bestrijdingsmiddelen gebruikt en ook zijn ze rijker aan voedingsstoffen. Daarnaast wordt er bij de productie rekening gehouden met mens, dier en milieu. Hier lees je meer over wat biologisch nu precies inhoudt.

Zelf doe ik al jaren de meeste boodschappen bij EkoPlaza; ik ben echt fan van het concept en van de mooie producten die ze aanbieden. Je kunt je dus voorstellen dat ik héél blij ben dat er nu een nieuwe vestiging in Nijmegen bij gekomen is, en wat voor een! De moderne huisstijl van de winkel is echt prachtig!

Overal in het pand vind je leuke weetjes en achtergrondinformatie over de producten. Het assortiment van de winkel is ook zeer uitgebreid. Je vindt er onder andere een groot assortiment biologische groenten, fruit, zuivel, noten, zaden, gedroogd fruit, soepen, sauzen, granen, chocolade, snacks en verzorgingsproducten. Ook verschillende soorten vers gebakken brood heeft een mooie plek in de winkel; bijvoorbeeld spelt-desembrood of haver-chia-quinoa brood.

In de winkel kun je trouwens je eigen koffiebonen scheppen en olijfolie tappen; dat is toch té leuk?! Ook fijn: slagerij de Groene Weg levert dagelijks vers vlees, je kunt zelfs je bestelling doorgeven en het in de EkoPlaza ophalen. Daarnaast kun je er veel soorten superfoods en rawfood-artikelen vinden waar je anders soms moeilijk aan kunt komen. Ook een aanrader is de Vita-tas: vanaf €7,50 staat er wekelijks een tas vol seizoensgroenten- en fruit voor je klaar.

Nog een leuk weetje: studenten krijgen trouwens 10% korting op het assortiment, dus mocht je student zijn, vergeet dan niet je studentenpas mee te nemen! Wanneer je dieetbeperkingen hebt en gluten-, suiker-, koemelk- en/of zuivelvrij moet of wilt eten, dan kun je hier je hart ophalen. Ik sta vaak uren (tot irritatie van vriendlief ;)) te neuzen bij de schappen vol notenpasta, plantaardige zuivel, rauwe chocolade en de vele soorten kruidenthee. De ingrediënten voor de recepten die je op op mijn website vindt, kun je hier gegarandeerd vinden.

Kortom: EkoPlaza Ziekerstraat laat zien dat biologisch tegenwoordig betaalbaar, vernieuwend en laagdrempelig is; ga dus snel eens een kijkje nemen! 🙂

Tenslotte heb ik jullie nog leuk nieuws beloofd dus hier komt ‘ie: Personal Foodcoaching & Ekoplaza Ziekerstraat hebben besloten een samenwerking aan te gaan! Vanaf vrijdag 6 februari kun je om de week een nieuw recept op deze website verwachten dat ik schrijf voor EkoPlaza Ziekerstraat met in de hoofdrol één (of meerdere) producten uit de nieuwe actiefolder. Hoe leuk is dat?! Ik ben in ieder geval heel enthousiast en kijk met veel plezier uit naar deze samenwerking!

EkoPlaza Ziekerstraat

Ziekerstraat 79, Nijmegen

Openingstijden:

Ma – Wo: 8:30 – 19:00

Do: 8:30 – 21:00

Vr: 8:30 – 19:00

Za: 8:30 – 18:00

Zo: 14:00 – 18:00

Volg Ekoplaza Ziekerstraat ook op Facebook

Kijk voor meer informatie op www.ekoplaza.nl

Processed with VSCOcam with f2 preset   Processed with VSCOcam with f2 preset   Processed with VSCOcam with f2 preset   Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Alle soorten noten- en zadenpasta’s die je je maar kunt bedenken; yumm!

Processed with VSCOcam with f2 preset   Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het super- en rawfood assortiment! 🙂

Processed with VSCOcam with f2 preset

Verse bio-groentjes!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Je vindt ook veel bijzondere producten in de winkel zoals deze lekkere bietenchips

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bio is gewoon beter!!

9 gedachtes over “EkoPlaza Ziekerstraat + leuk nieuws!

  1. Pingback: Overnight oats met yoghurt, sinaasappel & framboos |

  2. Pingback: Kwarktaart met mango & limoen |

  3. Pingback: Bio(logisch)? |

  4. Pingback: Thaise gele curry met zoete aardappel & kikkererwten |

  5. Pingback: Chocolade açaí bowl |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s