Sharp Sharp – met winactie

Afgelopen weekend trof ik Renate & Frank van Sharp Sharp op de FeelGood Market in Eindhoven (echt een aanrader trouwens!) om gebakjes op te halen. Ik mocht namelijk proeven! Nou, dat laat ik mij geen twee keer zeggen natuurlijk 😉 Ook mag ik een doosje gebak weggeven; hoe leuk is dat?!!

Dit enthousiaste, gedreven stel maakt fulltime treats & sweets van biologische, verantwoorde ingrediënten. Alle taartjes zijn vegan & gluten-, suiker- en lactosevrij.

De Zuid-Afrikaanse roots van Renate vind je duidelijk terug in de creaties van Sharp Sharp. Aan veel taartjes wordt pit toegevoegd in de vorm van peper, specerijen en kruiden. Het is echt verassend hoe goed chocolade bijvoorbeeld blijkt te combineren met cayennepeper; de smaak wordt veel intenser! Daar was ik zelf echt nooit opgekomen. Daarnaast zijn alle smaken in balans en is alles heel subtiel; niets overheerst en dat vind ik écht enorm knap! Daarnaast zijn de vrolijke en rijkelijk gedecoreerde gebakjes een lust voor het oog.

Je kunt wel proeven dat Sharp Sharp de passie is van Frank & Renate want de taartjes zijn stuk voor stuk schandalig lekker. Als ik dan toch een favoriet moet aanwijzen kom ik uit bij de Caramel Shortbread; knapperige biscuit, sticky karamel en een heerlijke chocoladelaag.

In het doosje vind je:

Rozen Brownie met Pistachenoten

Blauwe Bessen-Sinaasappel Taartje

Caramel Shortbread

Groene Thee No-Cheesecake

Crunchy Flower Power Bar

Spicy Berry Choco Taartje

Berry White (framboos/aardbei & witte chocolade)

Sinaasappel Taartje

Munt Citroen Taartje (nootvrij)

Je vindt al deze taartjes (en nog veel meer smaken & soorten) bij Yoghurt Barn (Amsterdam & Utrecht), Bertmans (Rotterdam), The Tea Lab (Rotterdam) & Caffe Boon (Rotterdam). Binnenkort kun je de gebakjes ook via de webshop bestellen of je gaat natuurlijk gezellig langs bij de FeelGood Market in Eindhoven.

Winactie (VERLOPEN!) 

Zoals je hierboven al hebt gelezen (en waar je natuurijk met spanning op zit te wachten 😉 ) mag ik 1 doosje met maar liefst 9 gebakjes van Sharp Sharp weggeven! De winnaar mag contact met mij opnemen om te overleggen wanneer je de gebakjes op komt halen (tot die tijd staan ze veilig in de vriezer).

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg Sharp Sharp én Personal Foodcoaching via Instagram (het is overigens ook heel leuk om Sharp Sharp via Facebook te volgen en voel je ook vrij om dit bericht via Facebook te delen)

2. Laat een reactie achter op de Instagram-account van Personal Foodcoaching waarin je aangeeft met wie je dit doosje zou willen delen en waarom

Aanstaande maandag maak ik op Instagram & Facebook bekend wie er gewonnen heeft! Succes!! 🙂

Processed with VSCOcam with f2 preset

6 gedachtes over “Sharp Sharp – met winactie

  1. Abbygail Michelle

    Hoi, ik heb geen instagram maar wil wel dolgraag meedoen via facebook. Vooral omdat ik en mijn vriend fervent voorstanders zijn van gezond snoepen, lijkt dit ons een uitstekend alternatief als dessert.

  2. Oh wat jammer dat ik dit nu pas zie! Want dit had ik gemogen in de tweede fase van mijn dieet! Maar super tof dat ik jouw site heb gevonden, want dan kan ok voor fase 1 ook leuke gerechten zoeken!

  3. Pingback: By Lima / Haarlem |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s