SLA / Amsterdam

Mijn all-time favourite healthy hotspot is zeer zeker ‘SLA’. Deze salad- & juicebar vind je op verschillende locaties in Amsterdam. Gezond eten buiten de deur kan soms lastig zijn.  Gelukkig hoef je je daar bij een bezoek aan SLA geen moment druk over te maken! 🙂 Al hun producten zijn gezond, puur, eerlijk & biologisch. Bevonden zijn alle creaties gluten-, geraffineerde suiker- en koemelkvrij en daarmee geschikt voor mensen met allergieën en intoleranties voor deze allergenen.

Alle vestigingen van SLA zien er prachtig uit; het industriële, Scandinavische interieur is gemixt met een huiselijke sfeer. In de saladebar liggen allerlei verse en heerlijke (seizoensgebonden) salade- ingrediënten: van verschillende soorten sla, seizoensgroenten, noten, bio kip, humus, kiemen tot linzen en quinoa. Je mag bij SLA namelijk zelf je salade samenstellen. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan voor een van de favoriete salades van SLA (succes verzekerd!). Ook staan er home made seizoenssoepen, sapjes, smoothies, oathies & (guilt free) zoetigheid op de kaart.

Kortom; wanneer je in Amsterdam bent is het écht de moeite waard om SLA te bezoeken & zorgeloos te genieten van de passie en liefde waarmee ze hun producten bereiden!

 

SLA

Ceintuurbaan 149, Amsterdam (check de website voor de adressen van andere vestigingen)

Ma-zo: 11.00-21.00

Volg SLA ook op Facebook

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

11295775_731662686942143_8604197519478537491_n

3 gedachtes over “SLA / Amsterdam

  1. Pingback: Yoghurt Barn; loei lekker! | Personal Foodcoaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s