Tijd voor wat lente-vibes in de vorm van een heerlijk lichte & energieke lunch (of ontbijt/diner)!
Ingrediënten (1 personen):
- 2 biologische eieren
- snufje zeezout
- 1 eetlepel bieslook, fijngesneden
- bio (gras)roomboter of ontgeurde kokosolie
- groene pesto naar smaak (zelfgemaakt of uit een potje maar wel zonder suiker en E-nummers)
- feta naar smaak (van geiten/schapen melk)
- handje verse spinazie, goed gewassen
- 2 lente-uitje(s), in ringetjes gesneden
- 1/2e avocado, in plakjes gesneden
- 1 eetlepel pijnboompitten (nog lekkerder als je ze even roostert in een droge koekenpan)
Bereiding:
- klop de eitjes goed los in een kommetje met een snufje zeezout en de bieslook
- verhit een klein beetje roomboter/kokosolie in een anti-aanbakpan
- laat het eimengsel héél dun uitvloeien (als een soort crêpe/flensje)
- laat het stollen (dus niet omdraaien) en schuif het op een bord
- besmeer het met de groene pesto en verdeel vervolgens de andere ingrediënten erover
- rol het op of eet het zo als een soort belegde pannenkoek
Enjoy!