Munt / Nijmegen

Nijmegen is een healthy hotspot rijker! Bij saladebar Munt draait namelijk alles om gezondheid; een plek naar mijn hart dus 🙂 Munt is opgericht door vriendinnen Laura Hendriks en Maaike Roelofs; twee doorpakkers met een passie voor gezonde voeding. Alles bij Munt is home made en de dames werken zo veel mogelijk met biologische en lokale producten. Ook voegen ze geen (geraffineerde) suikers toe. Je kunt voor samengestelde salades kiezen (zoals quinoa met kip of linzen met geitenkaas) of je kunt er zelf een samenstellen en trust me, er is keuze genoeg! Op de kaart vind je verder gezonde sapjes, soepen, smoothies, ontbijtjes (zoals speltbrood met hummus) en zoete lekkernijen (denk aan healthy brownies met courgette of zoete aardappelcake)! Alles wordt dus door de dames zelf gemaakt en dat maakt alles ook éxtra lekker! Mijn favorieten: het biet-appel-munt sapje, de gezonde brownie en de linzensalade met geitenkaas, dadels, munt en noten; heerlijk! De porties zijn ruim; écht waar voor je geld dus.  Munt is gevestigd in het centrum van Nijmegen in een prachtig authentiek pand. Het interieur is sfeervol en modern met als pronkstuk de prachtige saladebar die doet denken aan een hippe hotspot in New York. Je kunt bij Munt ook afhalen en in de toekomst wordt er thuisbezorgd. Breng dus snel een bezoekje aan dé healthy hotspot van Nijmegen!

Munt

In de Betouwstraat 28, Nijmegen

Elke dag geopend (behalve op zondag) van 10.00 tot 20.00

Volg Munt ook op Facebook

Voor meer informatie: www.munt-saladebar.nl

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bron foto: facebookpagina Munt

Processed with VSCOcam with f2 preset   Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bron foto: facebookpagina Munt

Processed with VSCOcam with f2 preset   Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bron foto: facebookpagina Munt

Processed with VSCOcam with f2 preset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s