8 jaar Personal Foodcoaching + kortingsactie!

Om met jullie te vieren dat Personal Foodcoaching a.s. maandag 10 augustus 8 jaar bestaat heb ik een hele mooie zomer kortingsactie voor jullie: vanaf vandaag tot en met maandag 10 augustus krijg je maar liefst 50% (!!!) korting op het 5-wekenplan Puur Gezond & Stralend. Je betaalt dan nog maar €14,75 voor het plan en €24,75 voor het plan inclusief 5 weken coaching via e-mail. Je kunt je hier dus voor inschrijven t/m 10 augustus. Je doet dit door een berichtje te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl . Wil je ook de persoonlijke e-mail coaching voor 5 weken ontvangen, vermeld dit dan ook in de mail. Het plan zit bomvol tips, simpele voedzame recepten en eetschema’s voor 5 weken. Gedurende de afgelopen 8 jaar heb ik veel cliënten mogen begeleiden op weg naar een gezondere levensstijl en een positieve relatie met voeding. Wat mij betreft ga ik daar nog lang mee door. Er is niets mooiers dan een cliënt te zien opbloeien na jarenlang klachten te hebben gehad. Of een cliënt te helpen bij het krijgen van zelfvertrouwen en plezier in de keuken. Dat geeft zoveel voldoening! 🙂 Ik neem je even mee terug in de tijd.

De praktijk is ontstaan door mijn eigen ervaringen op het gebied van voeding. Als kind al was ik erg stevig en als tiener werd dit alleen maar erger; vooral toen ik daarnaast reumatische klachten ontwikkelde. Door mijn voeding (die op dat moment voornamelijk bestond uit veel pakjes, zakjes en suiker) aan te passen begon ik niet alleen af te vallen, maar voelde ik ook dat het een positief effect had op mijn gezondheidsklachten.

Voeding is natuurlijk geen heilige graal die elk probleem op kan lossen, maar ik werd mij toen wel erg bewust van het feit dat voeding wel degelijk invloed heeft op heel veel processen in het lichaam en ons algehele welzijn. Dat was het moment dat ik besloot dat ik dit wilde delen met anderen en mij hier verder in wilde verdiepen door middel van verschillende studies. Hierna bouwde ik een website en in augustus 2012 opende ik mijn praktijk aan huis in Nijmegen. Er ontstond al gauw een tweede passie: het maken en fotograferen van recepten. Zowel voor mijn eigen website als voor opdrachtgevers. Hiermee hoop ik mensen te inspireren en het eten van meer groente en fruit gemakkelijk en aantrekkelijk te maken.

Toen ik net begon met mijn praktijk was het nogal ‘geitenwollensokkerig’ om met natuurvoeding bezig te zijn. Vandaag de dag is het meer mainstream en zelfs hip. Aan de andere kant kan de oneindig beschikbare informatie online voor de nodige verwarring zorgen, want wat is nu wel en wat is nu niet gezond? De ene week is een sapdieet het summum van gezondheid en de week erop het ketodieet. En moet je nu per se vegan eten of juist paleo? Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer of worden juist ‘te streng’ voor zichzelf. Ook hierin help ik je graag om een gebalanceerd eetpatroon te vinden wat past bij jou, zonder extremen of met uitsluiting van hele voedselgroepen. Hier lees je waar ik jou zoal bij kan helpen als natuurvoedingsdeskundige.

Inmiddels is Personal Foodcoaching 8 jaar verder en ben ik recentelijk verhuisd naar Zutphen, waar ik met veel liefde en passie de praktijk voortzet vanaf de Valckstraat. Ik werk zowel in de praktijk aan huis als online via e-mail en/of beeldverbinding; dus ik kan mensen door heel Nederland helpen (en het is helemaal Corona-proof). Centraal tijdens coachingstrajecten staat altijd een persoonlijke aanpak (vandaar ook de naam Personal Foodcoaching). Ieder mens is anders; heeft eigen voorkeuren, dagindelingen, werktijden en wensen. De een heeft behoefte aan veel face to face contact terwijl een ander 1 keer per week mailcontact meer dan genoeg vindt. Graag kijk ik samen met de cliënt naar een vorm van coaching waar hij of zij blij van wordt. Hier lees je ervaringen van cliënten.

Ben jij ook benieuwd naar het 5-wekenplan (eventueel mét coaching via e-mail)? Meld je dan nu aan voor de kortingsactie door een mail te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl of vraag of kijk naar de andere coachingsmogelijkheden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s