De Meesterproef / Nijmegen

In de oude Honig-fabriek in Nijmegen waar voorheen de befaamde pakjes en zakjes werden geproduceerd vind je nu een originele, bijzondere (& gezondere ;)) hotspot! Bij de Meesterproef staan puur, vers en ambachtelijk hoog in het vaandel. Ze koken uitsluitend met verse, seizoensgebonden (veelal biologische) en lokale producten. Het brood komt bijvoorbeeld van Streekbakker Jorrit; hij gebruikt veelal oude graansoorten. Ook maken ze écht alles zelf: van mosterd, pate, worst en jam tot chutney. Daarnaast roken en pekelen ze zelf. Dit is echt een van mijn favoriete adresjes in Nijmegen; mede door het gave industriële interieur, de prachtige ligging langs de Waal en de waanzinnige smaakcombinaties. Denk aan een geitenkaas-mango crème brûlée of een pastei van bloemkool met harissa-olie; geniaal!

Het is echt de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Meesterproef!

De Meesterproef

Waalbandijk 20, Nijmegen

Geopend voor lunch & diner van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00

Kijk voor meer informatie en de actuele menukaart op www.demeesterproefnijmegen.nl 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mango-geitenkaas creme brule

Mango-geitenkaas creme brûlée

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Advertenties

3 gedachtes over “De Meesterproef / Nijmegen

  1. Pingback: De Meesterproef (deel 2) / Nijmegen |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s