SonsbeekMarkt / Arnhem

foto 2

 

Ik ben echt dol op markten; ik kan er uren overheen struinen op zoek naar mooie koopjes en verse seizoensproducten. Maar je maakt me pas écht blij als er ook nog eens verantwoorde, biologische en gezonde lekkernijen te koop zijn! Vorige week zondag was het weer tijd voor de SonsbeekMarkt in het Sonsbeekpark in Arnhem. Deze markt vindt elke 1e zondag van de maand plaats en is een absolute aanrader, vandaar dat ik deze blog schrijf. 

Je vindt er van alles; van biologische geitenkaas, glutenvrije paté, ambachtelijk desembrood, allerlei soorten kruiden & specerijen, bonbons van rauwe cacao tot biologische seizoensgroenten nét van het land. Daarnaast (en minstens zo belangrijk) hangt er gewoon een hele positieve & gezellige sfeer. Lekker slenteren dus over de markt terwijl je van elk kraampje wat kunt proeven. Elke maand zijn er vaak ook nieuwe kraampjes bij; zo was ik deze keer blij verrast om Raspberry Maxx te zien. Dit is de producent van de allerlekkerste biologische frambozen in Nederland (vind ik tenminste); heerlijk zoet en vol van smaak.

 

foto

Raspberry Maxx

 

foto 1

 

Mijn ‘buit’ na een middag SonsbeekMarkt: 2 chioggia bieten (zo van het land), een zakje rauwe macadamia noten, paleo-proof broodmix, overheerlijke  biologische geitenkaas, een fles puur frambozensap en een zakje gevriesdroogde frambozen.  Houd jij dus, net als mij, van lekker (en verantwoord) eten? Neem dan ook eens een kijkje op de SonsbeekMarkt. Meer informatie vind je op: http://www.sonsbeekmarkt.nl.

 

foto 3

mijn ‘buit’ na de SonsbeekMarkt

 

De eerstvolgende markt is een speciale kersteditie op 15 december. Wie weet tot ziens in Arnhem!

4 gedachtes over “SonsbeekMarkt / Arnhem

  1. summerraspberries

    Ziet er allemaal erg gezellig en ook lekker uit! Ik geniet zelf ook van markten, lekker rondstruinen en zoeken naar fijne producten, vooral in het buitenland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s