voedingsadvies-nijmegen-appeltaart-personal-foodcoaching

Verjaardagsaanbieding!

Vandaag ben ik jarig! Ik ben 28 geworden en dat wil ik graag met jullie vieren! Daarom kun je vanaf vandaag tot en met zaterdag 31 maart het 4-wekenplan Puur Gezond & Stralend met maar liefst 50% korting bestellen! Het kost dan nog maar €9,75 euro. Mooie aanbieding toch?! 😀 Hieronder lees je meer over het 4-wekenplan.

MarianneRawsome

Foto credits: Suzanne van Laar

‘Puur Gezond & Stralend’ is een kant-en-klaar 4 wekenplan boordevol tips, recepten en richtlijnen zodat je meteen kunt starten met jouw nieuwe eetpatroon. In deze 4 weken krijg je alle tools in handen die je nodig hebt op weg naar een gezondere lifestyle en leer je ook hoe je dit vast kunt houden. ‘Puur Gezond & Stralend’ is een zeer compleet plan dat is ingedeeld in 3 fases; vanuit fase 1 wordt langzaam opgebouwd naar een blijvend gezond eetpatroon.

Stop dus met diëten en ga eten! Dat deze manier van eten vooral héél erg lekker is én bovendien eenvoudig te bereiden; daar heb ik voornamelijk op gelet bij het samenstellen van de richtlijnen en de recepten. Niemand zit immers te wachten op droge blaadjes sla of recepten met ellenlange ingrediënten lijsten; voeding die je lichaam optimaal voedt en daarnaast heerlijk smaakt is wat je in dit document kunt verwachten. Lees hier ervaringen van anderen met het 4-wekenplan.

In het ‘Puur Gezond & Stralend’ dossier vind je onder andere:

 • zeer uitgebreide richtlijnen, uitleg en voorbeelden die je zullen ondersteunen tijdens de 4 weken
 • een zeer uitgebreide voorraadlijst
 • veel tips; ook voor het mentale aspect zoals emotie-eten en doorzetten
 • verlies gemakkelijk overtollige kilo’s
 • tips en aanvullingen voor vegetariërs
 • 27 gemakkelijke en smakelijke recepten ter ondersteuning; deze recepten zijn niet op mijn website te vinden. Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suiker, gluten, tarwe, koemelk, E-nummers & transvetten. Daarnaast zijn de recepten veelal ‘lowcarb’.
 • mijn 12 gouden regels
 • praktische tips om jouw 4 weken tot een succesvol einde te brengen
 • leuke en interessante food facts
 • veel tips voor het krijgen en behouden van gezonde darmen (om zo buik- en darmklachten te voorkomen of verminderen)
 • mijn tips voor het samenstellen van de perfecte (groene) smoothie of salade
 • mijn tips voor gezond barbecuen en met een gerust hart uit eten gaan
 • houvast en advies voor na de 4 weken.
 • en nog veel meer….

De prijs voor dit ‘Puur Gezond & Stralend 4-wekenplan’ is normaal gesproken €19,50 maar door deze tijdelijke verjaardagsactie betaal je maar €9,75.  Je bestelt dit maar liefst 35-pagina’s tellende dossier door een mailtje te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl onder vermelding van ‘Hoera!’. Na betaling ontvang je het dossier in de vorm van een PDF-bestand per mail.

Ben jij er klaar voor om je eetpatroon (blijvend) aan te pakken? Stuur me dan een mailtje en maak gebruik van deze mooie actie!  🙂 

 

Puur, Gezond & Stralend1

2 gedachtes over “Verjaardagsaanbieding!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s