Biet-gember sapje

De dag beginnen met een vers geperst groentesapje is een ontzettend gezonde gewoonte! Het is namelijk een weldaad voor je lichaam; bomvol vitamines, mineralen én het ondersteunt je spijsvertering . Maak je voor het eerst groentesap? Dan is dit een prima recept om mee te beginnen: de zoete smaak van de appel & biet overheerst. Bottoms up! 

Ingrediënten (voor 2 flinke glazen):

  • 4 rauwe bieten
  • 1 komkommer
  • 1 groene appel
  • stukje gemberwortel (ongeveer 2,5 cm)
  • optioneel: avocado olie/ lijnzaadolie / hennepolie

 

Bereiding:

  • was en snijd alle groenten in grove stukken
  • schil de gemberwortel
  • doe alles (stuk voor stuk) door de sapmachine
  • roer een scheutje olie door je sapje

Enjoy!

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s