Januari actie E-Foodcoaching

En dan is het alweer januari… Een nieuw jaar is weer begonnen. Wil jij 2014 goed beginnen en je eetpatroon blijvend veranderen? Wil je afvallen of gewoon gezonder worden? Ben je de weg kwijt wat betreft gezond eten?Weet je niet meer wat nu wel en wat nu niet goed voor je is? En heb je eigenlijk niet veel tijd of woon je niet in de buurt van Nijmegen? Dan is E-Foodcoaching echt iets voor jou! Dit is coaching via e-mail (of eventueel telefoon) zodat je het gemakkelijk binnen jou leven kunt inpassen. E-Foodcoaching begint met het bijhouden van een eetdagboek. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag met een persoonlijk 3-wekenplan toegespitst op jou behoeftes  om zo een begin te maken met je nieuwe gezonde eetpatroon (en eventueel gewichtsverlies te stimuleren). In de tussentijd is er natuurlijk alle ruimte voor vragen en zal ik uiteraard support bieden waar nodig. De drie weken worden afgesloten met een persoonlijk Food File waarin tips en handvaten staan om je nieuwe eetpatroon vol te houden en blijvend vorm te geven. Lees bij ervaringen de verhalen van enkele cliënten die E-Foodcoaching succesvol hebben gevolgd, om een nog completer beeld te krijgen. Grijp dus nu je kans en kies voor E-Foodcoaching met maar liefst 25% korting in de maand januari!

 

you_are_worth_it-237182_large

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s