Hoera! Personal Foodcoaching bestaat 2 jaar!

Wat een feestelijke dag; het is vandaag namelijk exact 2 jaar geleden dat ik Personal Foodcoaching inschreef bij de Kamer van Koophandel! Inmiddels is mijn praktijk uitgegroeid tot een druk bedrijfje waarin ik dagelijks cliënten begeleid bij hun eetpatroon. Daarnaast komen er nog heel veel spannende en nieuwe projecten aan: zo ben ik bezig met het organiseren van een gezond weekend op een vakantiepark (inclusief kookworkshops en gezonde voeding) en liggen er plannen voor het organiseren van gezonde kookworkshops ergens dit najaar.  Daarnaast ben ik ook heel druk met het schrijven van een recepten E-Book (dat waarschijnlijk begin deze winter af is)! Er liggen dus genoeg leuke plannen en activiteiten in het verschiet! Om te vieren dat Personal Foodcoaching 2 jaar bestaat trakteer ik! Je kunt vanaf vandaag tot en met woensdag 13 augustus het 4-wekenplan “Puur Gezond & Slank” voor maar €12,50. bestellen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl onder vermelding van ‘hoera!’.
kaarsjespfc

2 gedachtes over “Hoera! Personal Foodcoaching bestaat 2 jaar!

  1. hilly

    van harte!! hihi net te vroeg begonnen met die maand dus…maar niet erg ,al wat kgtjes kwijt en ik kijk uit naar je e kookboek, alhoewel ik meer vh papieren boek ben 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s