Update Praktijk (& Ella)

Onze dochter Ella is alweer bijna 6 maanden oud! Het gaat super goed met haar; ze is een heel vrolijk en tevreden meisje. Als nieuwe ouders leren we elke dag en gaat het soms met vallen en opstaan, maar het is vooral enorm genieten! Achter de schermen ben ik weer begonnen met werken aan het Puur Gezond & Stralend Zwanger E-Book. Dit heeft, naast de zorg voor Ella, de komende tijd prioriteit. Persoonlijke Foodcoachingstrajecten met op maat geschreven voedingsadviezen en begeleiding in mijn praktijk in Zutphen zijn daarom nog even niet mogelijk. Het kant-en-klare 5-wekenplan Puur Gezond & Stralend is wél gewoon verkrijgbaar, ook met de persoonlijke coachingsoptie via e-mail/whatsapp (maar zonder kan ook als je liever zelf aan de slag wilt gaan).

Dus mocht je toch advies en coaching van mij willen bij het werken aan een gezonder eetpatroon, dan is dit een mooi vertrekpunt; ik help je graag! Ook ga ik op Instagram (voornamelijk via stories) en hier op deze site hopelijk weer wat vaker recepten of gezonde inspiratie posten. Want als íets mijn passie voor gezonde voeding nog verder heeft doen oplaaien dan is het de reis naar het moederschap wel. Zo bijzonder om zelf te ervaren wat voeding voor jou en je kleintje kan doen in de periode voor, tijdens en na de zwangerschap en nu tijdens het geven van borstvoeding. Echt magisch! Ik houd jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en als ik weet wanneer de praktijk zijn deuren weer helemaal opent laat ik dat ook hier weten.

Foto credits: Suzanne Lagerwerf

(Deze foto’s mogen niet gebruikt worden zonder toestemming!)

2 gedachtes over “Update Praktijk (& Ella)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s