Aanbieding Puur Gezond & Slank

Om 2015 gezond te beginnen is vanaf vandaag tot en met donderdag 15 januari het 4-wekenplan ‘Puur Gezond & Slank’ in de aanbieding voor maar €17,50 in plaats van €19,50. Dit dossier heeft al veel cliënten naar een gezondere & slankere versie van zichzelf geleid.

‘Puur Gezond & Slank’ staat boordevol tips, recepten en richtlijnen zodat je meteen kunt starten met jouw nieuwe eetpatroon. In deze vier weken krijg je alle tools in handen die je nodig hebt op weg naar een gezondere en slankere versie van jezelf en leer je ook hoe je dit vast kunt houden. ‘Puur Gezond & Slank’ is een zeer compleet plan dat is ingedeeld in 3 fases.

Het plan gaat van start met een (zeer) milde detox (laat je niet afschrikken door dit woord, ik beloof je: géén groentesapjes of bleekselderij stengels ;)) vanwaaruit langzaam wordt opgebouwd naar een blijvend gezond eetpatroon. Stop dus met diëten en ga eten! Deze manier van eten is vooral héél erg lekker én bovendien eenvoudig te bereiden. Bij het samenstellen van de recepten en de richtlijnen heb ik daar voornamelijk op gelet. Niemand zit immers te wachten op droge blaadjes sla of recepten met ellenlange ingrediëntenlijsten. Voeding die je lichaam optimaal voedt en daarnaast heerlijk smaakt is wat je in dit document kunt verwachten.

healthy

In het ‘Puur Gezond & Slank’ dossier vind je onder andere:

-zeer uitgebreide richtlijnen, uitleg en voorbeelden die je zullen ondersteunen tijdens   de 4 weken
-een zeer uitgebreide voorraadlijst
-veel tips; ook voor het mentale aspect zoals emotie-eten en doorzetten
-tips voor vegetariërs
-27 gemakkelijke en smakelijke recepten ter ondersteuning; deze recepten zijn niet op mijn website te vinden. Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suiker, gluten, tarwe, koemelk, -E-nummers & transvetten. Daarnaast zijn de recepten veelal ‘lowcarb’.
-mijn 12 gouden regels
-praktische tips om jouw 4 weken tot een succesvol einde te brengen
-leuke en interessante food facts
-mijn tips voor het samenstellen van de perfecte (groene) smoothie of salade
-mijn tips om met een gerust hart uit eten gaan
-houvast en advies voor na de 4 weken
en nog veel meer….

Je bestelt dit maar liefst 34-pagina’s tellende dossier door een mailtje te sturen naar marianne@personalfoodcoaching.nl onder vermelding van ‘Puur Gezond & Slank’. Na betaling ontvang je het dossier in de vorm van een PDF-bestand per mail.

Ben jij er klaar voor om je eetpatroon (blijvend) aan te pakken & 2015 goed te beginnen? Stuur me dan een mailtje!

Voorkant (blanco)

3 gedachtes over “Aanbieding Puur Gezond & Slank

  1. Pingback: Gezondere spelt-appelflappen |

  2. May Meeusen

    Beste, Ik dacht dat ik jullie kende, omdat ik me geabonneerd had op een fitnessboekje, datt 16 december zou verschijnen. Ik heb nog niks gezien. Kunt u dit eens nazien aub.

    Met vr. groeten

    Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s